Despre noi

S.T.C. Consult S.R.L. este o societate cu capital integral privat, fondata in anul 1996, autorizata sa functioneze “Comisionar vamal” din martie 2013.

Sediul social este situat in Brasov, str. Galaxiei, nr.4 avand  punct de lucru in Brasov, str. Fundatura Harmanului, nr.4, locatie unde se afla birourile si “depozitul necesar”.

Daca la inceputul activitatii societatea era axata cu precadere pe servicii de consultanta in domeniul vamal, astazi si-a extins activitatea executand cu profesionalism urmatoarele servicii:

Pentru efectuarea gamei de servicii societatea dispune de personal angajat cu vasta experienta in domeniu, de peste 10 ani de activitate, coordonati de un expert vamal autorizat.

Societatea are un portofoliu de clienti permanenti de aproximativ 100, din care cu peste 20 dintre acestia avem relatii contractuale.

Totodata dispunem de spatiu de depozitare pentru marfuri aflate sub supraveghere vamala, executand manipularea acestora cu mijloace proprii. Dotarea cu birotica si tehnica de calcul este la un nivel performant, conditiile de lucru pentru personalul angajat precum si pentru reprezentantii colaboratorilor fiind dintre cele mai bune.

Transportatorii pot beneficia de parcare permanent pazita, dusuri, cantina-restaurant, spalatorie auto si vulcanizare.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre noi sau serviciile oferite?

Scrieti-ne pe adresa de e-mail: nicu.badea@stc-consult.ro sau sunati la numarul de telefon 0040 368 461 821.

Servicii

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.